KO SMO MI?

Radio Sport jedini je sportski i ubedljivo najslušaniji onlajn radio u regionu, jer se reemituje na više portala u realnom vremenu (www.sport.org.rs, www.sportonline.rs, www.glassrbije.rs, www.sia.rs, www.hronika.eu, www.sport.hypetv.rs, www.sumadijskenovine.net, www.zenskenovine.net, www.novatv.rs, www.prst.rs ) a takođe je slušan na portalima koji emituju uživo program svih radio stanica u Srbiji i regionu.

KO SU NAŠI SLUŠAOCI?

Našu publiku čine svi ljubitelji sporta širom sveta, ta publika svakog dana sve je brojnija, a mi se trudimo da sve sportove i sve sportske događaje podjednako medijski ispratimo u našem radijskom programu i na našem portalu.

KAKO SE FINANSIRAMO?

Radio Sport finansira se isključivo od izdavanja reklamnog prostora i donacija, zato vas molimo da pomognete rad našeg i vašeg radija reklamiranjem vaše renomirane firme na našem radiju i portalu, ili doniranjem skromnih donacija koje će puno značiti mladom timu entuzijasta koji čine onlajn redakciju Radio Sporta.

KAKO DA SE REKLAMIRATE?

Zakupom reklamnog prostora u radio programu Radio Sporta i zakupom reklamnog prostora na portalu Radiosport.co.rs obezbedićete maksimalnu vidljivost i čujnost reklame vaše firme po veoma pristupačnim cenama koje možete videti na stranici Marketing na našem portalu.

BONUS REKLAMIRANJE

Nudimo vam POTPUNO BESPLATNO i reklamiranje na partnerskim portalima Sport – Dnevni sportski list i Sport online! Ukoliko smatrate da vam reklama nije potrebna, možete pomoći rad Radio Sporta uplatom skromne donacije na račun: 360-0381641991813-45 ili Paypal: redakcija@radiosport.co.rs

U svakom slučaju i ishodu, želimo vam sve najbolje i uspešan rad vašoj firmi!

Kontakt: Telefon/Viber/Whatsapp: +381641991813

Cena objave promotivnog teksta je 4.900 dinara.

Translate »