Eraković zove navijače na stadion: Uželeli smo se Marakane!

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je da jedva čeka početak nove sezone u Superligi Srbije. Crvena zvezda će u nedelju na svom terenu u prvom kolu novog šampionata na svom terenu igrati sa niškim Radničkom.

„Na početku svake sezone imam isti osećaj. Sve ono što smo dobro uradili – pamtimo, ali uvek želimo to da ponovimo, pa i da napravimo korak više. Iza nas je odlična sezona, ali težimo ka tome da ova što sledi bude još bolja. Uzbuđen sam, od poslednje utakmice na Marakani je prošlo više od mesec dana i zaista jedva čekam da ponovo osetim atmosferu, vidim pune tribine i naravno da se zajedno radujemo uspesima koje ćemo, nadam se, zajedno ostvariti“, rekao je Eraković za zvanični sajt kluba.

On je istakao da su pripreme crveno-belih bile teške.

„Pripreme i moraju da budu teške, to je znak da se dobro i vredno radi. Zaista smo bili umorni, ali smo nalazili i poslednji atom snage, i na Zlatiboru i u Sloveniji, da pomerimo granice maksimuma. Mislim da smo se odlično spremili, dosta toga smo uigravali na treninzima, što smo i na pripremnim mečevima prenosili na teren, a siguran sam da ćemo to još bolje raditi kada počne sezona. Uigranost je na visokom nivou, a o atmosferi je suvišno govoriti. Ona je porodična, što olakšava novajlijama proces adaptacije“, dodao je Eraković.

Fudbaler Crvene zvezde je istakao da očekuje veliku podršku navijača na startu nove sezone.

„Svi smo se uželeli Marakane. Pričamo između sebe da jedva čekamo utakmicu, a siguran sam da je takva atmosfera i među navijačima. Bilo bi sjajno da uz pune tribine započnemo sezonu, to bi nam bio dodatni motiv i podstrek, jer nas čeka izuzetno teško i izazovno leto. Ipak, navijači su uvek bili naš 12. igrač, tako da sam siguran da će ih u nedelju biti mnogo“, zaključio je Eraković.

Ostavite komentar

Translate »