Igor Vujačić napustio Partizan i pojačao Rubin iz Kazanja

Crnogorski fudbaler Igor Vujačić napustio je Partizan i postao novi igrač Rubina iz Kazanja, objavili su „crno-beli” na zvaničnom sajtu.

Ruski klub je Partizanu platio obeštećenje od milion evra za crnogorskog štopera. Vujačić, koji je među crno-bele došao 1. jula 2019. godine, oprostio se od svojih saigrača sa kojima je odigrao 129. utakmica, upisao 11 golova i šest asistencija.

„Nije lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja, ali moram da idem dalje, napravio sam korak u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu, što mi je dao šansu da igram u ovako velikom klubu”, istakao je Vujačić.

Dodaje da je mnogo napredovao od kada je došao u Beograd.

„Kada sam došao, prvih pola godine, nije bilo dobro za mene, ali nakon toga se sve se poklopilo. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe, sav svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Srećan sam, i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje. Ostala je većina igrača, koja je igrala i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouku, i da ne bi trebalo da im se dešava ono što se dešavalo prethodne sezone. Novi je početak i želim im puno sreće, da izbegnu povrede, a pobede će sigurno doći”, zaključio je Vujačić.

Ostavite komentar

Translate »