JADNIJE I BOLESNIJE NE MOŽE: Marko Vidojković pozvao da se večeras navija za BRAZIL protiv NACISTIČKE SRBIJE?! Reprezentativce Srbije nazvao “bagrom” i to samo zbog ovoga

Marko Vidojković pozvao je narod da večeras navija za reprezentaciju Brazila na prvom meču koji srpska reprezentacija igra u Kataru, piše portal Hype TV.

Piksijeve orlove koji večeras igraju derbi sa “kariokama” Vidojković je nazvao “SNS reprezentacijom” poručujući da će on navijati za Brazil.

– Poslednji put kada si mogao da navijaš za Srbiju bilo je 2010. godine, kada smo dobili Nemačku… Posle toga SNS je preuzela kontrolu nad svim delovima društva, naročito nad fudbalom – rekao Vidojković odgovarajući na pitanje zašto fudbalsku reprezentaciju naziva “SNS reprezentacijom”.

– Nisu moji. Ja to ne mogu da prevaziđem. Kad se setim te slike iz aviona, meni krene da pulsira… Ne mogu da navijam za ovu bagru, bre – lupetao je Vidojković.

Ničim izazvan, Vidojković je potom državu i nacionalni tim uporodio sa Nemačkom tokom Drugog svetskog rata.

Zamislite, nalazimo se u nacističkoj Nemačkoj. I sad da ja navijam za tu reprezentaciju nacističke Nemačke – odvalio je Vidojković.

Iako je to Vidojković što je mnogo – mnogo je.

Ostavite komentar

Translate »