JESTE DRAGAN, ALI NIJE ŠOLAK NEGO ĐILAS: Pravi vlasnik FK Sautemptona je Đilas!

Skandal nad skandalima! U nameri da se dodvore svom stvarnom gazdi, lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, marketing služba fudbalskog kluba FK Sautempton, koji je prodat Draganu Đilasu za preko sto miliona funti, objavio je na Tviteru dres sa brojem jedan i prezimenom pravog vlasnika kluba Dragana Đilasa!

Sada je jasnije zašto je Đilas često putovao u London kod prve supruge Milice Delević koja tamo živi u njegovoj vili, jer je verovatno i ona pomogla bivšem suprugu da uđe inkognito na englesko tržište.

Dragan Đilas je pobesneo i odmah iz Beograda pozvao rukovodstvo kluba koje u njegovo ime predstavlja njegov poslovni saradnik, imenjak i zemljak iz Bosne medijski tajkun Dragan Šolak i besno naredio da se odmah obriše taj tvit, jer narod Srbije ne sme da sazna za to da je Đilas izneo preko sto miliona funti iz Srbije i investirao u Veliku Britaniju!

Iako su ovim potezom želeli da prikažu svoju duhovitost, jedino što su uspeli  jeste da otkriju najveću pljačku naroda u Srbiji!

Ipak, i pored toga što je tvit obrisan, korisnici ove društvene platforme uspeli su da ga sačuvaju jer narod Srbije konačno mora saznati istinu o svim Đilasovim pljačkama!

Podsetimo, engleski mediji nedavno su objavili vest da je srpski tajkun Dragan Šolak na korak od ulaska u vlasničku strukturu Sautemptona. Kupovina većinskog dela 137 godina starog fudbalskog kluba i stabilnog premijerligaša srpskog tajkuna košta 100 miliona funti,

Ostavite komentar

Translate »