Još jedan veliki sponzor stao uz Đokovića!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ostvario je veliku pobedu van terena, pošto mu je jedan od glavnih sponzora – kompanija Pežo – ukazao poverenje, uprkos navodima da bi zbog deportacije iz Australije mogao da ostane podrške.

Francuski proizvođač automobila objavio je da pruža punu podršku jednom od svojih zaštitnih lica, iako se spekulisalo da će Novakovi sponzorski ugovori biti ugroženi nakon dešavanja u Melburnu.

„Pežo“ stao uz Đokovića

Izvor blizak „Pežou“ je otkrio za Rojters da bi Đoković na narednom turniru u Dubaiju trebalo da na svojoj majici nosi logo ove francuske kompanije.

Iz „Pežoa“ takođe ističu da su ponosni na Novaka jer je odlučio da progovori o svom iskustvu i svemu što je prožeo u proteklom period.

„Drago nam je da je gospodin Đoković izrazio svoja osećanja“, dodaje se.

Kada je u pitanju nastavak saradnje, iz „Pežoa“ navode da se pregovori između brenda i sportiste nastavljaju u „dobrom pravcu“.

Kompanije „Iblo“ i „Lakost“ nisu želeli da komentarišu odnos koji imaju sa srpskim teniserom, iako je još od januara poznato da će ostati uz svetskog „broja 1“.

Đokovića, koji je ekskluzivno za RTS otkrio svoju stranu priče, od 21. do 26. februara očekuje turnir u Dubaiju – prvi nakon što je deportovan iz Australije.

Ostavite komentar

Translate »