Nebojša Leković, kadar kriminogene Nove demokratije, prvi kandidat za predsednika FSS!

Nebojša Leković je prvi kandidat za predsednika FS Srbije. I to za mandatni period od 2022. do 2026. godine.

Lekovića je za predsednika FSS predložio GFS Kragujevca, a potpise na njegovu kandidaturu stavili su Slavko Perović i Zoran Trajanovski, predsednik i potpredsednik te organizacije.

Nebojša Leković rođen je 1964. godine u Kragujevcu. Završo je Pravni fakultet. Tokom svoje političke karijere bio je poslanik ozloglašene kriminogene Nove demokratije u Narodnoj skupštini Republike Srbije i saradnik Slobodana Miloševića. Bio je i poslanik u saveznoj skupštini Savezne Republike Jugoslavije, te predsednik Odbora za pravosuđe i upravu Narodne skupštine Republike Srbije i predsednik Odbora za trgovinu i turizam Narodne skupštine Republike Srbije.

Bio je prvi čovek fudbalske organizacije Srbije, generalni sekretar FK Crvena zvezda u vreme kada je taj klub vodio Dragan Stojković Piksi, a bio je i predsednik Šumadije 1903 iz Kragujevca.

Izborna skupština FS Srbije zakazana je za 31. oktobar, a dve nedelje pre toga biće završen postupak predlaganja kandidata za predsednika.

Prema pisanju medija pored Nebojše Lekovića, ambicije da postanu predsednici FS Srbije imaju i Branislav Nedimović, aktuelni potpredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, Rasim Ljajić, nekadašnji ministar, kao i Nenad Bjeković, koji obavlja dužnost zamenika predsednika FSS.

TOLE KARADŽIĆ O LEKOVIĆU

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, rekao je pred novinarima u Staroj Pazovi kako je Nebojša Leković socijalni slučaj i kako mu treba posao, pa zato želi na mesto predsednika FSS.

– Nisam socijalni slučaj, kako misli Tomislav Karadžić, koji je moralna nakaza i diletant, tvrdi Nebojša Leković. –  Spremam se da gradim drugi hotel na Zlatiboru… – rekao je Leković. Toliko je posrnuo da je sve sveo na lični nivo. Sramno. Takve uvrede može da izrekne čovek koji je moralna nakaza. Širi laži i besmislice.

Ostavite komentar

Translate »