Novak Đoković napravio pometnju na Tajms Skveru, pa se slikao sa Mesijem!

Tokom finalnih priprema za US Open, Novak Đoković, najbolji srpski teniser, koristi priliku da se što više druži sa svima koji ga vole i poštuju njegov uspeh, a ovoga puta privilegiju su imala deca sa kojima je igrao tenis na Tajms Skveru. Pored tenisa srpski as je malo i odmarao i to zajedno sa Lionelom Mesijem sa kojim se fotografisao.

Jasno je bilo kada se Novak Đoković pojavio na treningu u Njujorku da su navijači iz Sjedinjenih Američkih Država poželeli da vide srpskog asa, ali pomama oko njegovog dolaska i dalje traje.

Po prvi put na Tajms Skveru našao se teniski teren što je bila ideja kompanije „Voterdrop“ čiji je Novak ambasador, a srpski as je očekivano bio u glavnoj ulozi. Deca su imala priliku da igraju tenis protiv najboljeg svih vremena što je sigurno bio neverovatan doživljaj.

Koliko je Đokovićeva pažnja značila toj deci dovoljno pokazuje zagrljaj koji je od njih dobio na kraju.

Srpski as još jednom je izazvao pravu pometnju svojom pojavom, a Amerika je verovatno shvatila koliko je izgubila time što Novaku nije bilo dozvoljeno da uđe u tu zemlju prošle godine.

Posle tenisa, usledio je odmor i večera posle koje se fotografisao sa Lionelom Mesijem, a fotografiju je podelio Horhe Mas, suvlasnik Inter Majamija za koji igra proslavljeni Argentinac.

Srpski as u Njujorku je izazvao veliku pažnju tokom jednog od treninga u toku kog je davao izjavu.

„Uzeo sam nekoliko dana slobodno, dva dana nisam igrao tenis, trebalo mi je to. Na lakši način započinjem trening sa sparing partnerom da bih osetim teren, upoznao se sa uslovima. Imam nekoliko dana treniranja, igranja poena i setova sa drugim igračima. Prikupljam energiju što više mogu od Njujorka“, rekao je Novak.

Đoković je poslednji meč na US Openu odigrao 2021. godine kada je u finalu izgubio od Danila Medvedeva. Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Američkih Država na programu je od 28. avgusta, a prvi protivnik srpskog asa je Aleksander Muler, 85. reket sveta.

Ostavite komentar

Translate »