OČEKIVANO: SRBIJA ISPALA SA EURO 2024, PIKSIJA VEĆ OTERALI!

Reprezentacija Srbije je završila učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a prvi na udaru nezadovoljnih navijača bio je selektor Dragan Stojjković.

Srbija je nakon remija bez golova protiv Danske u poslednjem kolu završila zvanično takmičenje, i to kao poslednja u grupi sa dva boda. S druge strane, Slovenija i Danska su imale po tri, a Engleska pet.

Orlovima je protiv Danaca bio potreban trijumf ali završeno je bez golova, 0:0. Utisak je da smo prokockali prvih 45 minuta, tek u drugom je naš tim proigrao, ali opet nedovoljno da se savladaju organizovani Danci. I pored toga što je naš tim u finišu okršaja igrao sa tri napadača, duel je okončan samo sa jednim udarcem u okvir gola, što je zaista bilo premalo. 

Naravno, navijači kao najodgovornijeg vide selektora Stojkovića i to se vidi u njihovim eakcijama posle meča na društvenim mrežama. Ljuti su na Piksija zbog defanzivne igre, traže njegovu ostavku.  

„Piksi odlazi“, „Trebalo je da Piksi ovaj tim pokrene mnogo ranije! Prvo poluvreme potpuno gubljenje vremena i energije“, „Ajmo Piksi sad lepo i posteno oprastanje“, „Najveća šansa nam je bila kad je komentator rekao penal“, „Piksi kad budes izlazio ugasi svetlo“, „Piksi je ipak uveo nešto novo u reprezentaciju, to jest vratio je poziciju ‘libera’ u taktičkoj postavci tima. Sad što je tu ulogu dodelio Rajkoviću, to je već pitanje komunikacije selektor-igrači“, „Dajte mu otkaz“, „Piksi, ostavka“, „Sram vas bilo“,  „Kolektivna beda od selektora do igrača bez volje i želje. Nema kreativnost u igri, nema kreatora. Jedna nula“, „Piksi, neznalico“  nisu navijači imali milosti prema selektoru Srbije.

Dejan M. Andrić

Ostavite komentar

Translate »