Online klađenje?

Sportsko klađenje egzistira godinama, pojavljivanjem online klađenja stvara se jedna potpuno nova slika u svijetu klađenja samim tim i biznisa. Online klađenje omogućava jedan niz mogućnosti i prednosti koje sasvim sigurno nisu moguće u vašoj lokalnoj kladionici.

Prednosti online klađenja?

Mnogo je razloga zašto se sve više ljudi odlučuje za online klađenje. Prije svega online klađenjem ne gubite dragocjeno vrijeme kao u lokalnim kladionicama čekajuci u redovima za uplatu tiketa, printanje ponude, guranje kod tabli s ponudom, pregled ponude, i slično. Iz udobnosti vašeg doma ili posla možete na miru sastavljati listiće bez buke, gužve i drugih faktora na koje svakodnevno nailazimo u našim lokalnim kladionicama. Samim tim šanse za dobitak se povećavaju. Uz to sve veće kladionice imaju statistike timova, rezultate i rezultate uživo, tako da informisanost ni u jednom pogledu ne izostaje.

Online klađenje je dostupno u svako doba dana i noći. 365 dana u godini. Uz samo nekoliko klikova mišem možete plasirati vaše opklade. Gotovo sve online kladionice imaju dobru navigaciju, i „user-friendly“ uređene stranice, tako da je sastavljanje listića i orijentacija na sajtu jednostavan posao.

Većina online kladionica nudi razne vrste bonusa (koji se konstantno mijenjaju i poboljšavaju), nagradne igre(bonus na prvu uplatu, freebet). Ne morate birnuti o limitima na uplate, većina online kladionica ima visoke limite. Također, ne morate brinuti koliko koja liga(utakmica) zahtjeva parova na vašem listiću, kod online kladionica toga nema.

Svaka kladionica ima korisničku podršku koja vam je dostupna 24/7 u riješavanju eventualnih problema ili nedoumica. Za sva pitanja i nedoumice možete se obratiti i na našem forumu, ili nas direktno kontaktirati.

Bogata ponuda, veliki broj liga, sportova, specijalno klađenje, azijski hendikep, klađenje uživo, klađenje putem mobitela, sms izvještaji o vašim listićima, uvid u sve odigrane listiće, rezultati uživo, statistike… samo neki od prednosti koje omogućava online klađenje.

Kako početi?

Prije svega potrebno je odabrati online kladionicu. Mi smo pripremili listu provjerenih i najboljih online kladionica na tržištu. Detaljne informacije o online kladionicama koje mi preporučujemo, i pomoć pri odabiru, možete pronaći ovdje.

Nakon što ste odabrali vama odgovarajuću kladionicu slijedi otvaranje računa. Na svakoj kladionici postoji opcija ““Join“, „Register“ ili ““Open Account“. Potrebno je popuniti formu sa vašim podacima, ime i prezime, adresa, username i password kako bi pristupili vasem računu na odabranoj kladionici, te eventualno sačekati e-mail sa potvrdnim linkom za registraciju. E-mail bi trebao biti u vašem inboxu ubrzo nakon popunjavanja forme.

Uplata na kladionicu?

Kako bi počeli sa klađenjem potrebno je uplatiti određenu svotu novca za klađenje. Kada se logirate na vaš račun na kladionici imate opciju ““Deposit“ ili ““Cashier“. Imate mogućnost da izvršite uplatu na razne načine(putem banke, kreditne/debitne kartice, Moneybookersa, Netellera, Western Uniona). Uplate putem kreditnih kartica, Moneybookersa, Netellera su instant i novac je za samo nekoliko sekundi na vašem računu, dok za uplatu putem banke moraćete sačekati nekoliko dana. Nakon što ste izvršili uplatu, uplata će biti vidljiva na vašem konto(balance), i možete početi sa klađenjem.
Nemoj te se iznenaditi ako se vaša uplata udvostruči, to je samo neki bonus za vas, od strane kladionice.

Isplata sa kladionice?

Kao i kod uplate sigurno ste vidjeli i opciju ““Withdraw“ ili ““Cash out“. Odaberete način kojim želite da vam kladionica izvrši isplatu, unesete iznos i sačekate izvjesno vrijeme da se isplata izvrši. Ukoliko isplaćujete na karticu, Moneybookers ili Neteller, to će ići dosta brže, dok isplate na vaš bankovni račun zahtjevaju određeno vrijeme, uglavnom par radnih dana.

Većina kladionica praktikuje isplatu na onaj način na koji ste i uplatili. Naprimjer ukoliko ste uplatili karticom teško da ćete isplatiti na Moneybookers ukoliko ranije niste uplaćivali preko Moneybookersa i obrnuto. Isplatu na bankovni račun je moguće izvršiti bez obzira kojim ste načinom uplatili.
Također imajte na umu da neke kladionice uzimaju procenat na isplate putem kartice ili banke. Isplate na Moneybookers ili Neteller su u većini slučajeva besplatne.

Translate »