Selektor Tunisa pred Francusku: Ništa nije nemoguće i dalje smo u trci za prolaz

Selektor fudbalske reprezentacije Tunisa Džalel Kadri izjavio je danas da je ekipa spremna za poslednju bitku, meč sa Francuskom na Svetskom prvenstvu u Kataru.

„Ništa nije nemoguće, i dalje smo u trci (za prolaz u osminu finala prvenstva). Prisutni smo i 100 odsto spremni”, rekao je Kadri novinarima.

Selekcija Tunisa igraće u sredu u 16 časova sa aktuelnim šampionima sveta, koji u Grupi D imaju dve pobede. Francuska nakon dva kola ima šest bodova i plasirala se u osminu finala, Australija ima tri, a Danska i Tunis po jedan bod.

Kadri je naveo da ne brine o kritikama na utakmice sa Danskom (0:0) i Australijom (0:1), ističući da te kritike dolaze spolja, dok se oni, unutar reprezentacije, međusobno poštuju.

„Spolja se mišljenja razlikuju, ali želimo da naši navijači budu ponosni na nas. Ovo je poruka koju im šaljemo”, istakao je on.

Defanzivac Montasar Talbi ocenio je da Tunis ima „zlatnu priliku” da se iskupi u utakmici protiv Francuske, nakon poraza od Australije i da su igrači pomalo bili frustrirani nakon tog meča.

„Ali igramo svaka četiri dana, tako da nemamo vremena da ostanemo frustrirani. Imamo zlatnu priliku da se iskupimo, imamo šansu da postignemo nešto veliko protiv Francuske”, rekao je on.

Ostavite komentar

Translate »