Sin Dijega Maradone: Ubili su mi oca!

Sin Dijega Maradone: Ubili su mi oca!

Dijego Armando Maradona Junior, sin legendarnog fudbalera Maradone, izjavio je za italijansku televiziju „Mediaset“ da je njegov otac „ubijen jer je prepušten sudbini kada je nešto moglo da se uradi“ i otkrio da „ima predstavu o tome ko je mogao biti krivac“.


„Postoji otvorena istraga. Mi, njegova deca, imamo puno poverenja u argentinsku pravdu. Uveren sam da ovo nije trebalo da se završi ovako“, rekao je sin legendarnog Argentinca.

„Oni su mi ubili oca. Nije moj posao da govorim ko je to uradio, ja imam svoju ideju, ali ne mogu da je kažem. Prepustili su ga sudbini kada je nešto moglo da se uradi. Obećao sam: do poslednjeg dana svog života boriću se za pravdu“, dodao je Maradona Junior.

Sin Dijega Maragone rođen je 1986. godine u Napulju iz vanbračne veze fudbalera i Kristijane Sinagre, a sa argentinskim asom stupio je u kontakt nekoliko godina pre njegove smrti.

„Pokušavam da gledam na stvari sa pozitivne strane. Dugo sam se borio sa majkom i celom porodicom za priznanje očinstva i na kraju sam imao privilegiju da budem blizak sa njim i da imam normalan odnos oca i sina. Bile su to prelepe četiri godine“, zaključio je Maradona Junior.

Sport.org.rs

Ostavite komentar

Translate »