ŠOK NA MARAKANI: Dejan Stanković OTIŠAO IZ ZVEZDE!

Srpski trener Dejan Stanković napustio je iznenada Crvenu zvezdu!


Velika očekivanja su imali na Marakani uoči kvalifikacija za Ligu šampiona. Crvena zvezda je bila nosilac kroz treće i četvrto kolo, grupna faza „već je viđena“ u Beogradu. Ipak, Makabi Haifa je iznenadila crveno-bele, napravila iznenađenje, a kao epilog došlo je do rastanka Stankovića i Zvezde.

Mnogi navijači su Stankovića označili kao glavnog krivca za neuspeh u Ligi šampiona, ali je malo ko očekivao da će legendarni fudbaler ovako preseći. Trener crveno-belih je nakon nekoliko dana „mozganja“ došao do odluke i napustio Marakanu svega pet dana pre večitog derbija koji se igra 1. septembra.

– Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada posle trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najlepši deo fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvek sam osećao njihovu podršku. Baš zato sam odluku da odem doneo kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Verujem da su godine uspeha tek pred klubom, a ja ostajem uvek tu za moju Zvezdu, uvek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice – objasnio je svoju odluku Dejan Stanković.

Ostavite komentar

Translate »