Stanojević: Da uživamo i pokažemo se u najboljem svetlu protiv Fejenorda!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da protiv Fejenorda u Ligi konferencija neće biti kalkulacija i da očekuje meč u kom će svi uživati.

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 sati dočekuju holandski Fejenord u prvom meču osmine finale Lige konferencija.

„Izuzetno smo ponosni, na naš klub, naviijače što možemo da prisustujemo spektaklu jedne evropske utakmice. Želimo da sutra svi uživamo, da i navijači i mi na terenu bude ponosi i da se pokažemo u najboljem svetlu. Da pokušamo da napravimo još jedan korak u istoriji. Daćemo sve od sebe, nadam se uz veliku podršku navijača“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Trener crno-belih rekao je i da zna koji će sastav sutra izvesti, kao i da je Lazar Marković spreman za nastup.

„Ne očekujemo njihovu defanzivnu orijentaciju, oni su ekipa koja uvek ima preko 20 udaraca na gol. Imaju svoj način igre. Biće sa njihove strane to, ali videćemo ko će koga spuštati. Ofanzivna su ekipa, koja napada, pokretljiva…“, dodao je Stanojević.

„Prezadovoljan sam formom svojom ekipe, osim derbija koji smo odigrali loše, sve ostale utakmice smo odigrali dobro. Nemamo nikakvih problem. Došli do visoke faze takmičenja. Ponosan sam sa svim što smo sve uradili“, dodao je Stanojević.

Defanzivac Siniša Saničanin očekuje fizički težak meč, ali se nada poziitvinom rezultatu.

„Ponosnii smo što smo došli do ovog dela takmicenja. Sutra želim da uživamo. Očekujem tešku utakmicu, sa fizičkog aspekta, ali želimo da uživamo. Analizirali smo Fejenord, daju mnogo golova, ali i mnogo i primaju. Vidiimo tu svoju šansu i nadam se da ćemo to iskoristi“, rekao je Saničanin.

„Svaka pobeda za nas je pozitivan rezultat pred revaš. Znamo da nas tamo očekuje pun stadion, mislim da možemo da se nosimo ravnopravno sa njima i kod kuće“, poručio je Saničanin.

Ostavite komentar

Translate »