Terzić: Nemamo opoziciju u klubu i to je dokaz dobrog rada

Zadovoljstvo mi je što čujem da je izlaznost izuzetno velika i što su zvezdaši shvatili da je to njihova statutarna obaveza, ali i zadovoljstvo. Mislim da smo u prethodnom periodu uradili velike stvari i zavredeli kredit i poverenje kod navijača, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Terzić je glasao na izborima za predsednika kluba, koji se održavaju danas i sutra, a jedini kandidat je aktuelni prvi čovek kluba Svetozar Mijailović.

„Zvezdaška javnost je prepoznala da ovo rukovodstvo radi dobar posao i nije se javio nijedan protivkandidat, iako je sama procedura izbora u Crvenoj zvezdi najdemokratskija moguća. Svaki član kluba može da se prijavi da bude kandidat, ako misli da može da uradi dobre stvari za Crvenu zvezdu i svaki član kluba može da glasa za predsednika, na demokratski način, tajnim glasanjem. Ovo će biti prava procena koliko zvezdaši vrednuju naš prethodni rad”, rekao je Terzić.

Imamo velike planove kada je reč o budućnosti, pravimo novi osmogodišnji plan (2022-2030) koji će biti na četiri stuba, ali o tome ćemo nešto više govoriti sledeće nedelje, dodao je on.

„Svesni smo da smo podigli lestvicu očekivanja, da armija Zvezdinih navijača očekuje velike stvari i spremni smo da odgovorimo novim izazovima. Izuzetno mi je drago i što već devet godina koliko sam u Zvezdi, nemamo opoziciju, jer je to dokaz da radimo dobro i da unutar i oko kluba vlada veliko jedinstvo. Drago mi je što rukovodstvo kluba u najvećem broju čine bivši igrači i legende kao što su Dragan Džajić, Vladimir Petrović, Dušan Savić, Kule Aćimović, Ratomir Dujković, Mitar Mrkela, Marko Marin, te da su u stručnom štabu Nenad Milijaš i Vujadin Savić”, naveo je Terzić.

Prema njegovim rečima, okupili smo sve ono što Zvezda ima kroz svoju istoriju i ovim putem šaljem apel da se i ostali uključe u rad kluba.

„Drago mi je što nemamo opoziciju, jer je to dokaz da ne mogu da nas kritikuju. Najveći kritičari smo mi sami, jer uvek želimo da budemo na višem nivou nego juče. To je nešto što nas pokreće i svesni smo da su očekivanja takva da Zvezda mora da bude još relevantnija na evropskoj sceni. Ozbiljno ćemo se pripremiti za naredni period kako bi Zvezda bila konkurentna u Ligi šampiona”, istakao je Terzić.

Ostavite komentar

Translate »