ZVEZDA ZARADILA 7 MILIONA EVRA: Terzić potvrdio transfere, i tu možda nije kraj!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da će u naredna dva dana biti završene prodaje Marka Lazetića i Njegoša Petrovića.


 Za Marka Lazetića postoji interesovanje velikih klubova, Red Bul Salcburga, Atletiko Madrida, Milana, Zenita… Proteklih godina smo imala velika ulaganja u omladinsku školu od 3.500.000 evra. Vreme koje dolazi daće rezultate višemilonskog ulaganja – kazao je Terzić i potvrdio da Lazetić odlazi u Seriju A.

– Mi smo sa Milanom sve dogodovili, dobili smo zvaničnu ponudu, ostalo je još da Marko ugovori svoje obaveze i u naredna dva tri dana završimo čitav posao. Veliko priznanje za Crvenu zvezdu kao klub je da ima igrača za Milan. Mi smo zvanično 35. klub Evope i znači nam da tako veliki klub želi igača.

– Za Njegoša Petrovića imamo dve konkretne ponude, jednu iz Serije A, jednu iz Primere. Očekujemo da će sve biti gotovo u naredna dva dana, 99 odsto smo pri kraju, a posle toga ćemo moći da kažemo da spo prodali jednog igrača u italijansko, a drugog u špansko prvenstvo.

Ponuda za Milana Pavkova od Kanzas Sitija u ovom trenutku je odbijena, ali da situacija u narednim danima može da se promeni.

– Za Pavkova smo dobili ponudu koja je odbijena, videćemo šta će se dešavati u narednim danima. Mi možemo da odbijemo, a posle tri dana možemo da prihvatimo ponudu, ako se dogodi da neki neki igrač dođe, pa da možemo da ga pustimo. Pavkov je tu četiri-pet godina, mnogo je dao Crvenoj zvezdi. Možda je  došlo do zasićenja. Stvari na tržištu se menjaju iz dana u dan, ali za sada Milan Pavkov ostaje u Crvenoj zvezdi.

Ostavite komentar

Translate »